Baggrund

Om “#100. Oder om alting”.
Så nåede jeg det magiske tal … ethundrede oder. Ikke at det er et mål i sig selv, men en milepæl … jo, det er det. Hver eneste ode er skabt af en tanke …. måske endda en lille bitte tanke … en smule undren … lidt frustration … eller måske vrede.

Så denne ode nummer ethundrede er en milepæl … ganske kort samler den op på mit udbytte af tre et halvt års skriverier … og så åbner den for de næste oder … hvis der kommer flere … jo, det gør der nok – dog ikke ethundrede mere.
Kommer der andet … ja, måske … er begyndt på bog nummer to. Bliver den færdig … det vides ikke … bøger er svære … især de gode.

#100. Oder om alting

TID 2021.12.17 16:34:10
RUM 54.772895 12.061084

I en alder af 65 år begyndte jeg at åbne mig for livet,
og jeg fandt en skattekiste med tanker og erkendelser i mit indre.
Så skrev jeg 100 oder om det ligegyldige liv, jeg havde levet,
og om alle de ting, jeg gerne ville forstå.
Jeg tog tusindvis af billeder
og skabte et visuelt univers til mine oder.
Og ganske stille begyndte livet at tale til mig …
hver eneste ode fortalte mig noget nyt … og jeg så,
hvordan alting passer sammen og giver mening.

Så vidste jeg, at jeg er på rette vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *