Romaner

Jeg har altid tænkt, jeg skulle skrive en roman. Men i alle årene anede jeg ikke, hvad jeg skulle skrive om, så det blev oderne, der kom først. Men i februar måned 2020 fik jeg  idéen til min første roman … den lå lige til højrebenet … den hedder: “Jeg er den rejsende”.

Jeg-er-den-rejsende

JEG ER DEN REJSENDE

Roman på 132 sider.
21 x 25 cm på genbrugspapir.
1. oplag. Juli 2020.
ISBN nr. 978-87-93806-07-8
Pris 195 kr.

Historien om en dansk poet, der i vrede og frustration over menneskehedens arrogance og ansvarsløshed søger ensomheden i en lille hytte i en svensk skov for gennem sin intuition, spiritualitet og rejser i kosmos at finde sandhederne om sig selv og om livet.

Læs om mine odesamlinger her.

Uddrag fra bogen:

Og straks begyndte træet at svæve ned mod planeten. Vi bevægede os sydfra mod nord, krydsede ækvatorlinjen og et stort kontinent. I kontinentets nordlige egne tyndede landjorden ud, og der kom mere hav … og pludselig stoppede rejsetræet over en sydvendt kyst på den nordlige halvkugle … “Under os ligger Svealand,” sagde rejsetræet. “I den mellemstore by på kanten af havet bor Göran og familien.”
“Familien?” spurgte Bodil.
“Ja, selvfølgelig,” svarede træet, “troede du Göran var helt alene i denne verden?”
Jeg kunne mærke, Bodil var rystet … både rørt og rystet … hun havde ikke forventet et gensyn med hele sin familie … og måske sig selv … her millioner af lysår fra Jorden.
“Der er noget galt,” sagde træet. “Göran er her ikke … jeg mærker ham ikke. Men jeg mærker en tidsforskydning … vi er nogle årtier ude i fremtiden på denne planet i forhold til Jorden … året er 2084.”