Syv år i sjælens fodspor

UDGIVET PÅ FORFATTERFORLAGET ATTIKA 20. MARTS 2024

Fortællingen om min syv år lange rejse … fra den første dag, hvor jeg begyndte at søge efter meningen med livet og indtil den dag syv år senere, hvor det hele begyndte at falde på plads, og jeg så småt fandt mig til rette i tilværelsen.

En fortælling i prosa garneret med de oder, der hjalp mig på sporet af svarene på mine mange spørgsmål, og med de billeder, som jeg tog på mine daglige ture langs Østersøkysten på Falster.

Frygter du indimellem, at du spilder livet? At du bare er her … uden rigtigt at fatte, hvad det hele handler om … hvad der er essensen af livet? Den tanke ramte mig i en høj alder.

Jeg begyndte at lede efter en mission … dog uden større held. Og så en dag brød min sjæl op for at finde meningen med livet, og jeg besluttede at følge efter. 

Det blev en vidunderlig rejse. Den har varet i syv år indtil nu, og jeg ønsker, at den aldrig slutter. Det gør den heldigvis ikke … det er nemlig ikke meningen, at den skal slutte. For det er en uendelig rejse … rejsen i livet og i det, der følger …

Se hvor du kan overvære et af mine foredrag.

“Syv år i sjælens fodspor” udgivet på Forfatterforlaget Attika.
ISBN 978-87-94227-71-1
308 sider + omslag.
Pris 315 kr.

Kan købes hos boghandleren eller hos forlaget på werkshop.dk.

“Syv år i sjælens fodspor” er rigt illustreret med foto collager af de billeder, som jeg tog på mine daglige ture langs Falsters østkyst med mine hunde igennem 23 år.

“Syv år i sjælens fodspor” er en blanding af prosa, der fortæller historien, og de oder, jeg skrev undervejs for at blive klogere på livet.