Baggrund

Hvis du er nysgerrig på, hvad jeg lader mig inspirere af, er her nogle links:

 1. Martinus foredrag på Crowdcast.
  Martinus folkene var hurtige til at stable virtuel kommunikation på benene, da corona kom og stod i vejen for de fysiske møder. De sender foredragene over Crowdcast. Det fungerer rigtig fint, og når du har oprettet en profil én gang, er det meget nemt at deltage.
  Du kan se foredragene i realtime, eller du kan efterfølgende se dem som videoer. Nogle foredrag er gratis, andre koster nogle få kroner.
  https://www.crowdcast.io/search?q=martinus
 2. Martinus hjemmeside
  Martinus Instituttets hjemmeside er meget omfattende. Tak et kig.
  martinus.dk
 3. Danmarks Radio
  DR har et program, der hedder Audiens. Der er mange spændende udsendelser, som også kan podcastes, bl.a. dette om Martinus: https://www.dr.dk/radio/p1/audiens/audiens-martinus-danmarks-bedst-bevarede-hemmelighed/
  Der er også et program om en maler, der hed Hilda af Klint. Hun er vildt interessant. Hør om hende her: https://www.dr.dk/radio/p1/audiens/audiens-hilma-og-tempelbyggerne-om-maleren-og-mediet-hilma-af-klint/
 4. Youtube. The Life-changing Cosmology.
  Her er et engelsk program om Martinus Kosmologi. Rigtig godt program, hvis man er helt uden viden om Martinus.
  https://youtu.be/tPVDT15Gq84
 5. Ole Therkelsen
  Ole Therkelsen er en af de allerbedste foredragsholdere om Martinus … meget humoristisk også. Jeg bad ham om at udvælge de tre af hans mere end 400 foredrag, som er bedst for folk, der ikke kender noget til Martinus: