Plakatprint

Med mine billeder skaber jeg et univers af følelser, stemninger og visuelle oplevelser. De er en integreret del af mine oder, og de er taget på stranden og i skoven ved Corselitze, hvor jeg går tur med min hund og får inspiration til nye oder.

Jeg har arbejdet med Adobe’s programmer – herunder Photoshop – i årevis. Så i stedet for at vise det ene smukke strand- eller skovbillede efter det andet, bearbejder jeg mine billeder i Photoshop, så de får et udtryk, jeg kan lide … man kan sige, at jeg med mine billeder skaber et univers eller en baggrund at vise mine oder på. For mig hænger tekster og billeder sammen.

Bestilling

Alle min odebilleder kan købes som plakatprint. De printes i offset kvalitet på et professionelt trykkeri på en HP Indigo 12000 printer.

Som du kan se på eksemplet herover, står odens navn og et kort uddrag fra oden under billedet.
Priserne, der er inkl. moms og forsendelse, er:
A3 (42 x 29,7 cm) 245 kr.
A2 (59,4 x 42 cm) 325 kr.
A1 (84,1 x 59,4 cm) 445 kr.

  • Send mig en e-mail og skriv: Nummer, titel, størrelse (A3, A2 eller A1) og antal på de oder, som du ønsker plakatprint af.
  • Skriv dit navn, adresse og telefonnummer, og indbetal beløbet for plakatprintene på Mobilpay 40264081.
  • Jeg sender dig en bekræftelse, og du vil modtage dine print ca. 14 dage senere.

Plakatprintene er ikke lagervare … de printes først, når de er bestilt. Derfor er der desværre ingen fortrydelsesret. Priserne er inkl. moms og levering uanset antal. Rammer medfølger ikke.

Download PDF fil med oversigt over de 42 mest populære plakater.