Foredrag Galleri Matthies 28. april 2022

“Skytsengle & Dæmoner”
Galleri Matthies, Sdr. Alslev Strandvej 4, 4800 Nykøbing F.
28. april kl. 19-20:30
Tilmelding: Se under billedet.

Jeg frygtede, jeg havde spildt mit … den tanke fik jeg, da jeg som 65-årig nåede pensionsalderen og kom til at kigge tilbage på mit liv. Så jeg besluttede, at jeg ville have mere ud af livet … og det fik jeg.

I to år talte jeg med alle, der gad lytte for at finde meningen med livet … eller i det mindste en mission eller en livsopgave, som jeg ikke havde fået øje på i løbet af mine første 65 år på kloden. Ingen havde svaret, og torsdag 21. juni 2018 satte jeg mig så ved computeren for at se, om jeg kunne skrive missionen frem.

Jeg vil ikke påstå, at det lykkedes, men jeg fandt et helt nyt liv, da jeg fandt mine oder. I dag har jeg skrevet over hundrede oder … kom og hør om de erkendelser, som mine oder bragte med sig.

Måske finder du inspiration til at gøre noget andet i livet, end du gør lige nu? Man kan aldrig vide. Se under billedet for tilmelding.

Carsten Ulendorf

Tilmelding

Indbetal 75 kr. pr. person på MobilePay 40264081 (Carsten Ulendorf), og skriv dit navn i kommentarfeltet. Så er du på listen ved indgangen. Prisen er inkl. en håndbrygget øl fra Falster Bryglaug, der har til huse på samme adresse som galleriet.

Besøg Galleri Matthies‘ hjemmeside.
Gå til min odeliste.