Skrivestue samlinger

Jeg inviterer til samlinger i min skrivestue, når jeg føler, jeg har noget nyt at fortælle eller noget, som jeg gerne vil høre jeres mening om. Jeg inviterer som regel nogle af mine skabende venner med på “scenen”, så I får en lidt bredere oplevelse end bare mig og mine oder.

Der er plads til en mindre, sluttet kreds i min skrivestue, og jeg sender invitationerne  personligt ud pr. e-mail … kunne du tænke dig at blive inviteret, kan du tilmelde dig her.

Jeg serverer kaffe, te og småkager, og indimellem hvis jeg har haft tid til det, deler vi en gryde suppe, før I tager hjem.

Søndag 24. november 2019 kl. 14:30-17:00.
Dæmonen er løs. Ingen ledige pladser.

Til dette første arrangement læser jeg bl.a. mine dæmon-oder … de fortæller mig så meget om mine egne handlingsmønstre, og om hvorfor det indimellem kan være svært at fastholde glæden … det kunne være spændende at høre, om der er nogen af jer, der har samme oplevelser.

Og så har jeg allieret mig med Svenn Suhr Andersen. Svenn læser digte og synger sange fra sin nye digtsamling “Altid Blå”. Og måske får jeg også besøg af en af mine nye venner fra Martinus Center i Klint … og måske synger hun så et af sine egne a capella numre … det er vildt godt.

Søndag 19. januar 2020 kl. 14:30-17:00.
Hvorfor røres vi?

Allerede fra jeg skrev den første ode, oplevede jeg, at jeg blev meget rørt … både når jeg skrev den, og når jeg læste den op.

Jeg fornemmede, det havde noget med tab og sorg at gøre og skrev #27. Marcel’s tab. Måneder senere fandt jeg ud af, at der også var en hel del glæde i følelsen … så skrev jeg #45. Glædestårer.

I dag ved jeg, at ingen af disse to oder rammer helt præcist. Så jeg prøver mig stadig frem og mærker efter. Jeg glæder mig til at høre, om der er nogen af jer, der har et bud på, hvorfor vi bliver rørte.

Jeg har endnu ikke styr på, hvem af mine skabende venner, der deltager.