Baggrund

Det er fredag. Klokken er 10:03, og jeg er netop kommet hjem fra min morgentur ved stranden med Snar. En rigtig regnvejrsdag … stemningen ved stranden er mere intens, når det regner. Jeg gik gennem skoven, ud på stranden og ned til “mit sted” … lavede mine øvelser og satte mig ind under den udhængende skov i læ for regnen. Snar botaniserede 100 m den ene vej og 100 m den anden vej, før hun kom og lagde sig ved siden af mig.

Vi sad stille et stykke tid, før vi begav os hjemad. Stemningen sydpå ad skov- og strandstien er rolig … jeg går stille og kigger ned i skovbunden og tankerne tager på langfart, så de kan bringe føde med hjem til intuitionen.

Og jeg får tanken, at jeg skal begynde at fortælle på Facebook, at jeg gerne vil holde foredrag … folk ved det måske ikke. Og jeg holder af at fortælle om mit liv og mine oder.

Og sådan sker der præcis det, der skal ske i livet. Tingene sker, når de skal ske … der er ingen grund til at forcere.

Hvor er jeg glad for at være nået til dette punkt og denne erkendelse i livet.

Se min ode #69. Tillid til livet.