Baggrund

Martinus var en dansk forfatter, der blev født i Sindal i Jylland i 1890. Han døde i København i 1981. Da han var 30 år fik han en guddommelig åbenbaring, der satte ham i stand til at se og forstå, hvordan livet og universet … ja, alting hænger sammen. Han brugte resten af sit liv på at beskrive denne sammenhæng i en række bøger … mere end 6.000 sider.

Hans lære, som kaldes kosmologien, er den åndsvidenskabelige videreførelse af kristendommen … i stedet for at være bygget på instinkt og følelser, baseres kosmologien på analyser. Men den er stadig baseret på overbevisningen om, at Jesus gik på jorden, og at han var Guds søn.
Martinus sagde: Du skal ikke bare tro på, hvad jeg siger. Tag enkeltdelene og vurdér dem, og når du føler en del giver mening og virker sand, så tag den til dig.

Martinus kosmologi er ikke en kult. Du kan ikke blive medlem. Du kan læse hans bøger, og du kan overvære i foredrag i feriebyen Klint ved Nykøbing Sj. eller på Martinus Instituttet på Frederiksberg … eller selvfølgelig online. Og så kan du mødes med andre kosmologer og tale med dem om deres syn på livet og om deres måde at komme gennem tilværelsen på den mest meningsfulde måde.

Mere om Martinus’ kosmologi på www.martinus.dk