Her er mine oder

#67. Ilden

Jeg kom ned til stranden 2. påskedag lidt over 8 om morgenen. Jeg mærkede ilden og uroen ulme i mit indre … vidste, at tvivlen og trangen til at forcere livet snart ville trænge sig på. Så jeg bad til Gud … tak fordi du inspirerer mig, men jeg har også brug for lidt vejledning. Og jeg bad til min far og mor og Garret-Jørgen … kan I hjælpe, hvis ham den første har travlt med noget andet? Og til sidst henvendte jeg mig til farfar Aage, min skytsengel … jeg ved du passer på mig, men jeg kunne godt tænke mig at mærke dig lidt mere … en beskyttende arm om skulderen ville gøre godt.

Læs videre “#67. Ilden”

#66. Missionen. Antiklimaks.

Jeg havde fundet min livsmission. Efter 4 års søgen og 2 års skriverier så jeg pludselig, hvad det var, der skete i mit liv. Jeg så den helt logiske sammenhæng mellem det, jeg gjorde og det, der var brug for. Jeg forstod den skepsis, jeg mødte og vidste, jeg skulle acceptere den … lade den være … ikke ændre min adfærd, og jeg beskrev oplevelsen i ode #65. MISSIONEN … men så …

Læs videre “#66. Missionen. Antiklimaks.”

#58. Rejsen hjem

Rejsen hjem

Jeg havde kun titlen på denne ode … vidste ikke, hvad jeg ville sige med den. Så jeg skrev den på gefühlen. Først flere dage efter fandt jeg pointen … jeg tror, at min livslange kamp har været en søgen efter tryghed. Behovet for en dag at kunne læne mig tilbage og føle mig fuldkommen tryg. Er det dybest set ikke derfor, vi gør alt, hvad vi gør?

Læs videre “#58. Rejsen hjem”

#4. Ode til faderen

Om “#4. Ode til faderen”.
Jeg har en ganske fornuftspræget holdning til Gud og tro. Jeg tror på, at der eksisterer en skaber og en vedligeholder … kald det gerne Gud for min skyld. Og der må vel for søren også have været en person, der hed Jesus for et par tusinde år siden … ellers havde vi vel ikke talt om det stadig. Læs videre “#4. Ode til faderen”